Paragraf 85 | Det tilbyder vi

Hvad er Paragraf 85 i serviceloven?

Botilbudet Gården tilbyder vi ydelser efter servicelovens paragraf 85. Ifølge paragraf 85 skal kommunen tilbyde støtte og omsorg til alle personer, som har brug for det pga. betydeligt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller særlige sociale problemer. Samtidigt skal de også tilbyde optræning og hjælp til udvikling af færdigheder.

Hovedformålet med paragraf 85 er, at borgeren bliver støttet eller kompenseret i forhold til sin funktionsnedsættelse. Man fokuserer på, at borgeren bliver bedre udrustet til at få en hverdag til fungere på egne betingelser.

Vi har adresse i Viby Sjælland. Vi støtter borgere fra Viby Sjælland, Roskilde og omegn, samt resten af Danmark.

Ring og hør mere om vores tilbud

Alle personer over 18 år, som bor i eget hjem, og som har særligt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, kan modtage ydelser indenfor paragraf 85. Hvis du har brug for socialpsykiatrisk eller socialpædagogisk vejledning eller støtte for at kunne bibeholde din evne til at bo i selvstændig bolig eller indflydelse på egen tilværelse helt overordnet, kan du modtage vores ydelser.

Hvis du ønsker mere viden om servicelovens paragraf 85, så skal du endelig tage kontakt til os. Vi kan fortælle mere om hvordan, at vi kan hjælpe dig. Du kan også høre mere om hverdagen på vores bosted.

Du er både velkommen til at ringe til eller skrive til os. Vi vil med fornøjelse besvare alle dine spørgsmål. 

Har du yderligere spørgsmål?

Ønsker du at høre mere om hverdagen på et psykiatrisk bosted, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vender vi tilbage hurtigst muligt.  

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Botilbudet Gården v/Maibritt Brøndby

Sø. Svenstrup Byvej 9A, 4130 Viby Sj.

Klik her for rutevejledning

CVR: 26814790

Kontakt os

Kontor: 46 19 47 41

Personale: 46 19 47 37

    E-mail: Send e-mail