Hvad siges om os

Vi får ofte at vide af beboere, pårørende, sagsbehandlere og tilsynet, at Gården er et professionelt og rart bosted. Nedenfor formidler vi en række af disse udsagn, allerførst unge om Gården.

Unge om gården

”Når jeg har været aller mest nede og ked af det, har personalet været der for mig og fået mig på rette kurs igen. Det har været en tryghed for mig, at man altid kunne få fat på et fællesskab. Vi har et super godt fællesskab og vi kan alle være sammen – vi er rigtigt gode til at hygge”.

”Man kan lave noget ekstraordinært arbejde og tjene lidt til en ferie, fedt, fedt, så på den måde kan man måske også vise, hvad man kan på arbejdsmarkedet, hvis man vil videre med livet”.

”Man kan godt mærke, at de har styr på alt det, man går og tumler med i hverdagen. (..) Jeg har personligt selv været ude i nogle stoffer og har været clean i over et år nu.”

En mor

”Tak for mødet i dag. Jeg synes, det er rigtig rart lige at få talt om, hvad der rører sig for tiden. Når vi har disse samtaler, kan jeg/vi bedre bakke jer op og hjælpe (xx) på vej.
Vi er rigtig glade for at (xx) bor på Gården. Det er fantastisk at komme ud til jer.
Vi føler os altid velkomne, uanset hvornår vi kommer – vi bliver altid mødt med glade smil og venlighed.
Det gælder både personale og beboere. Jeg synes det er rart, at jeg kan ringe og tale med jer om hverdagens små knuder og tanker, selv om jeg jo egentlig ikke har noget at gøre på det plan, da (xx) er over 18 år…”

Tilsynet (fra et tilsynsbesøg den 14. september 2011)

”Ledelsen og medarbejderne fremstår engagerede og visionære samt fagligt kompetente. Tilsynet oplever, at Gårdens fysiske rammer fremstår pæne og funktionelle, specielt køkken-alrum samt størrelsen af beboernes værelser skal fremhæves som særdeles positivt.

En beboer – Nichlas Andersson

”Jeg vil bare endnu engang takke jer for jeres store arbejde med mig og sige, at jeg er jer evig taknemlig for, hvad I alle på Gården har gjort for mig i den tid, jeg har boet hos jer, og at I kunne se gennem min medicintåge, at der gemte sig en bange lille mand, som I kunne hjælpe til at komme ud på den anden side. Det er jeres skyld, at jeg i dag sidder i min egen lejlighed og er tilbage på arbejdsmarkedet og arbejder på lige fod med alle andre, og tak for at I kunne se, at jeg fik for meget medicin.”

Læs et interview med Nicklas i bladet Gi’LOS her.

Socialrådgiver i Rødovre kommune

“Jeg har arbejdsmæssig baggrund i social psykiatrien og er “trænet” til at se efter små fremskridt, men her er det jo store, vigtige og tydelige fremskridt – dejligt 🙂 Derfor stor ros til Jer”

Har du yderligere spørgsmål?

Ønsker du at høre mere om hverdagen på et psykiatrisk bosted, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vender vi tilbage hurtigst muligt.  

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Botilbudet Gården v/Maibritt Brøndby

Sø. Svenstrup Byvej 9A, 4130 Viby Sj.

Klik her for rutevejledning

CVR: 26814790

Kontakt os

Kontor: 46 19 47 41

Personale: 46 19 47 37

    E-mail: Send e-mail