Visitation, indslusning og udslusning

Hos Botilbudet Gården har vi et stort fokus på en god proces gennem hele opholdet. Derfor går vi meget op i, at både visitation, indslusning og udslusning foregår på den bedst mulige måde.

Vores botilbud er godkendt efter paragraf 107 er beliggende i Roskilde kommune tæt på Viby Sjælland. Vi tager dog gerne imod beboere fra hele landet.

Sådan foregår visitation

Visitation til Gården skal gå gennem en kommune. Som oftest henvender kommunen sig til vores medarbejdere og fremsender herefter relevante dokumenter og en samtykkeerklæring fra den mulige nye beboer. Herefter aftaltes et besøg her på Gården. Hvis vi derefter alle er enige i, at det er det rigtige tilbud, laves der en konkrakt mellem kommunen og Gården om ophold og indflytningstidspunkt.

Nogle gange er der ved visitation endnu ikke udarbejdet en handleplan med mål for et ophold. Så er vi selvfølgelig behjælpelige med at få den lavet.

Vi tilbyder gerne et uforpligtende besøg på Gården for sagsbehandler og eventuelt kommende beboer og dennes familie efter ønske. Derudover sender vi også gerne vores brochure (Klik her for at læse vores brochure).​

​Sådan foregår indslusning

Indslusningen kan foregå på mange måder, afhængigt af den enkelte nye beboers situation og behov. Beboeren kan komme på et eller flere besøg og eventuelt overnatte hos os, inden de er klar til selve indflytningen. Beboeren kan også bare flytte direkte ind efter en bestemt aftalt dato.

Sådan foregår udslusning

Når beboeren er nået så langt i sit forløb, at han eller hun, efter aftale med sagsbehandleren, skal videre, går vi i gang med et udslusningsforløb. Det kan f.eks. være til egen bolig, et opgangsfællesskab eller andet.

Udslusningsforløbet tager udgangspunkt i det arbejde, der allerede har været i gang i mange måneder med at støtte beboeren i at opbygge et mere selvstændigt liv. Vi ser sammen med beboeren på, hvad han eller hun mangler at få styr på. Vores mål er, at det bliver en succesoplevelse at flytte for sig selv.

Vi hjælper med flytningen. Vi tilbyder at følge beboeren efter fraflytningen fra Gården. Støttekontaktpersonen bliver som regel den, beboeren har haft på Gården. Tiden bruges til at få beboeren etableret i en ny rytme med det, de har lært hos os. Vi er gerne behjælpelige med at skabe kontakt mellem beboeren og en ny kontaktperson ved udflytning.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne på telefon 46 19 47 41 (kontor) eller 

46 19 47 37 (personale). Alternativt kan du sende en e-mail til maibritt@botilbudetgaarden.dk.

Har du yderligere spørgsmål?

Ønsker du at høre mere om hverdagen på et psykiatrisk bosted, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vender vi tilbage hurtigst muligt.  

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Botilbudet Gården v/Maibritt Brøndby

Sø. Svenstrup Byvej 9A, 4130 Viby Sj.

Klik her for rutevejledning

CVR: 26814790

Kontakt os

Kontor: 46 19 47 41

Personale: 46 19 47 37

    E-mail: Send e-mail