Kognitiv rehabilitering

Hvad er kognitiv rehabilitering?

På vores bosted i Viby Sjælland nær Roskilde hjælper vi unge voksne med psykiske lidelser fra hele Danmark. En af vores mest anvendte tilgange er kognitiv rehabilitering.

Kognitiv rehabilitering er en tilgang, der fokuserer på at genopbygge de kognitive færdigheder hos beboerne. På Botilbuddet Gården viser det sig som en række strukturerede aktiviteter og terapier, der er designet til at styrke og støtte genoprettelsen af beboerens færdigheder.

Hos os gør vi meget ud af at hjælpe beboerne med at blive bedre til at håndtere og organisere daglige opgaver. Målet er således at hjælpe den enkelte med at opnå en højere grad af selvstændighed og forbedre deres livskvalitet gennem bedre kognitiv funktion.

En kognitiv rehabiliteringsproces er ofte tværfaglig og kan involvere en række sundhedsprofessionelle. Gennem en kognitiv rehabilitering er der fokus på at skabe et understøttende og trygt miljø, hvor beboerne kan udvikle og anvende nye færdigheder, samtidig med at de modtager den nødvendige støtte og opmuntring.

Dette inkluderer individuelt tilpassede planer, der tager højde for den enkeltes psykiske lidelser, unikke behov og udfordringer, samt regelmæssig opfølgning for at vurdere fremskridt og justere behandlingsplanen efter behov.

Hør mere om vores metoder og tilgange

Er du interesseret i at høre mere om vores kognitive rehabiliteringstilgang, så er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 46 19 47 41. Du kan også sende en mail til maibritt@botilbudetgaarden.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du yderligere spørgsmål?

Ønsker du at høre mere om hverdagen på et psykiatrisk bosted, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vender vi tilbage hurtigst muligt.  

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Botilbudet Gården v/Maibritt Brøndby

Sø. Svenstrup Byvej 9A, 4130 Viby Sj.

Klik her for rutevejledning

CVR: 26814790

Kontakt os

Kontor: 46 19 47 41

Personale: 46 19 47 37

    E-mail: Send e-mail