Rådgivning for pårørende til psykisk syge

Samarbejde med de pårørende prioriteres højt af alle på Botilbudet Gården. Det er vigtigt, at den unge om muligt får et familieliv (igen). Samtidigt er samarbejdet med de pårørende til psykisk syge altid afhængigt af, at beboeren selv ønsker det.

Vores botilbud er godkendt efter Servicelovens paragraf 107, og er beliggende i Roskilde kommune tæt på Viby Sjælland, hvor vi har mange beboere fra hele landet.​ Vi går meget op i, at både visitation, indslusning og udslusning foregår bedst muligt. 

Sådan inddrages de pårørende til psykisk syge

Inddragelse af pårørende til psykisk syge foregår på følgende måder:

  • De er med til behandlingsplanmøder (hvis beboeren ønsker det) og inddrages i beboerens behandlingsproces, hvis det er relevant.
  • Vi opfordrer beboeren til, at de pårørende er med ved udskrivningsaftalen efter en indlæggelse.
  • Vi arbejder samme med beboeren på at (re)etablere relationer.
  • Vi afholder et årligt grillarrangement på Gården, hvor forældre og andre pårørende deltager.
  • Vi understøtter arrangementer, hvor forældre gør noget for hele gruppen af beboere. F.eks. har vi alle været inviteret til hygge hos pårørende.

Vil du høre mere om vores pårørendesamarbejde?

Er du interesseret i at vide mere om vores samarbejde med pårørende til psykisk syge, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores dygtige og veluddannede personale er altid klar til at svare på spørgsmål og give hjælp samt gode råd.

Ring til os på telefon 46 19 47 41 (kontor) eller 46 19 47 37 (personale). Ellers kan du sende en e-mail til maibritt@botilbudetgaarden.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du yderligere spørgsmål?

Ønsker du at høre mere om hverdagen på et psykiatrisk bosted, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vender vi tilbage hurtigst muligt.  

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Botilbudet Gården v/Maibritt Brøndby

Sø. Svenstrup Byvej 9A, 4130 Viby Sj.

Klik her for rutevejledning

CVR: 26814790

Kontakt os

Kontor: 46 19 47 41

Personale: 46 19 47 37

    E-mail: Send e-mail