Botilbudet Gården – mere end et hjem for psykisk syge

Trygge rammer og meningsfulde fællesskaber

På Botilbudet Gården i Viby Sjælland ved Roskilde går vi meget op i, at vores beboere har de bedst mulige rammer for at få det bedre. Derfor bestræber vi os på, at vi skal være mere end bare et hjem for psykisk syge.

Vi hjælper unge voksne med psykiske lidelser fra hele Danmark ved at gøre dem til en aktiv del af hverdagen på Gården. Vi sørger for, at hverdagen er fyldt med meningsfulde fællesskaber og muligheden for at dyrke egne interesser.

Vores uddannede medarbejdere hjælper også de enkelte beboere med at indgå i samarbejdet med at passe Gårdens dyr og andre aspekter af dagligdagen på bostedet. Det kunne blandt andet være indkøb, madlavning og rengøring.

Læs mere om vores aktive hverdag på Gården her.

Alle disse tiltag er samtidig en aktiv del af vores afklaringsforløb, som er med til at gøre beboeren klar til et selvstændig liv efterfølgende. Det er vigtigt for os, at vores beboere ikke bare føler at de er blevet placeret på et hjem for psykisk syge, men at de hurtigt, kan se en mening med opholdet og opbygge den nødvendige selvtillid og sygdomserkendelse, så de på den anden side kan tage vare på sig selv.

Hør mere om, hvorfor vi ikke ”bare” er et hjem for psykisk syge

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi aktivt gør for ikke ”bare” at være et hjem for psykisk syge, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 46 19 47 41, så vil vi meget gerne fortælle mere om vores tilgange, metoder og hverdag.

Du kan også sende en mail til maibritt@botilbudetgaarden.dk.

Har du yderligere spørgsmål?

Ønsker du at høre mere om hverdagen på et psykiatrisk bosted, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vender vi tilbage hurtigst muligt.  

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Botilbudet Gården v/Maibritt Brøndby

Sø. Svenstrup Byvej 9A, 4130 Viby Sj.

Klik her for rutevejledning

CVR: 26814790

Kontakt os

Kontor: 46 19 47 41

Personale: 46 19 47 37

    E-mail: Send e-mail